Noul Nissan Patrol Nismo a debutat! Versiunea de top se laudă cu un look agresiv și V8 de 428 CP

De Sergiu   |  1 Aprilie, 2021

Distribuie :

Nismo, ramura de performanță de la Nissan, a lansat noul Patrol Nismo, versiunea de top a SUV-ului, care se laudă cu un V8 potent, și un preț pe măsură.

Versiunea va fi disponibilă exclusiv clienților din Orientul Mijlociu, și dă startul unei serii de celebrări care se vor desfășura pe parcursul acestui an, pentru a aniversa 70 de ani de la apariția Nissan Patrol în 1951. De asemenea, evenimentul promovează strategia de transformare în regiune, numită Nissan NEXT.

Măiestria în tuning s-a materializat într-un V8 generos, de 5.6 litri volum, aspirat natural, de 428 CP și 560 Nm de cuplu (în versiunea standard, agregatul livrează 400 CP).

Aspectul vizual a fost restilizat cu o serie de soluții pentru conferirea unui look mai dinamic. Barele de potecție par mai agresive, dar oferă și soluții funcționale, ce cresc forța de apăsare generală.

Pe spate se regăsește un spoiler, dar și un difuzor, în centrul căruia este poziționat un far anticeață central. Exteriorul, per general, a fost rafinat pentru a permite o aerodinamică optimizată, dar și capacități de manipulare îmbunătățite, oferite de suspensia regândită. Upgrade-uri ergonomice, împreună cu cele mai recente caracteristici Nissan Intelligent Mobility (NIM) vin la pachet.

Noile jante sunt dimensionate la 22 inci, fiind mai ușoare decât cele standard, de 20 inci. Fanii vor putea alege din patru culori ale caroseriei: White Pearl, Black Solid, Gray și Silver.

Interiorul e decorat cu elemente nuanțate în roșu, prezente pe scaune și portiere. Accentele roșii, care contrastează armonios cu negrul masiv din interior complementează aspectul general agresiv. Tot aici sunt prezente și unele soluții mai puțin evidente, de genul izolării fonice îmbunătățite.

Nissan oferă pe versiune, standard, o suită de asistenți, inclusiv automatic emergency braking cu pedestrian detection, cameră retrovizoare și high beam assist.

Debutul comercial este preconizat în câteva săptămâni, iar prețul per unitate este de 105.000 $.

x
x
x
x