Noul-vechiul Defender va putea fi comandat într-o versiune de performanță de la Bowler

De Sergiu   |  4 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Bowler, atelierul britanic specializat în modele pentru off-road ce se află de anul trecut sub aripa Jaguar Land Rover anunțat că va construi o versiune a clasicului Defender sub licență începând cu anul viitor. Astfel, o nouă reîncarnare a venerabilului model va fi disponibilă spre procurare pentru unii norocoși.

Parteneriatul celor două entități este cunoscut din trecut, Bowler modificând deja de ceva vreme produsele Land Rover, fiind remarcat pentru experiența sa în construirea mașinilor de competiție Land Rover pe baza unui șasiu cu cadru personalizat și a unor motoare speciale.

Conform noului acord, Bowler va dezvolta o nouă familie de modele performante, începând cu un proiect ce are la moment numele de cod „CSP 575” - un nou SUV cu șasiu din oțel de înaltă rezistență, panouri ale caroseriei din aliaj de aluminiu și un V8 supraalimentat de 575 CP.

Randările preliminare ale primului Bowler nou în patru ani oferă detalii vizuale despre versiunea de curse a acestuia. Detaliile complete vor fi dezvăluite la începutul anului viitor, dar off-roaderul cu pedigree de competiții promite să combine o performanță generoasă și durabilitate sporită.

Modelul va fi produs doar în tiraj limitat la sediul central al Bowler din Derbyshire, în Marea Britanie, iar prețurile au fost estimate în jurul valorii de 200.000 de lire sterline.

x
x
x
x
Ai dat uitării vechiul Defender? INEOS îți oferă alternativa geamănă, cu motor de BMW și piese de Toyota!
Noul Defender a stârnit deja vâltori în rândurile pasionaților mărcii, în timp ce vechiul model a fost practic petrecut cu fanfară la pensie. Plecarea veteranului din gam
AutoExpert