Noul Volkswagen Golf 8 facelift debutează pe linia de asamblare din Wolfsburg

De Inna   |  15 Aprilie, 2024

Distribuie :

Volkswagen a anunțat că versiunea actualizată a celebrului său model, Golf, a început să fie produsă la uzina din Wolfsburg, Germania. Primul exemplar finalizat, un Golf Style, a ieșit de pe linia de asamblare în nuanța elegantă Albastru Anemone Metallic.

De la debutul său în 1974 și până în prezent, Volkswagen a livrat peste 37 de milioane de unități Golf. Mai mult de jumătate dintre acestea au fost asamblate la uzina principală din Wolfsburg, sediul constructorului german.

La aproape cinci decenii de la lansarea primului Golf, Volkswagen marchează începutul producției pentru noul Golf 8 facelift la uzina sa din Wolfsburg. Primul exemplar al Golf 8 facelift, ieșit de pe linia de asamblare, este un Golf Style, finisat în nuanța Albastru Anemone Metallic.

La începutul acestui an, Golf 8 a fost supus unei revizuiri complete. Printre noutățile aduse se numără farurile regândite, logo-ul frontal iluminat, stopurile cu un design nou, un sistem multimedia îmbunătățit și două variante plug-in hybrid care promit o autonomie de peste 100 de kilometri în modul complet electric.