Noutăți de la IuteCredit: Acum poți cumpăra Asigurarea Auto obligatorie și Cartea Verde în 4 rate și cu 0 dobândă

De AutoExpert   |  21 Februarie, 2023

Distribuie :

Nu trebuie să vă mai faceți griji dacă nu aveți suficienți bani să plătiți Asigurarea Obligatorie de Răspundere Civilă Auto (RCA). IuteCredit vă oferă posibilitatea de a cumpăra asigurarea RCA, dar și Cartea Verde, în patru rate și cu zero costuri suplimentare.

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toți posesorii de vehicule auto din Republica Moldova. Această asigurarea face posibilă, în cazul unui accident rutier, acoperirea daunelor produse, indiferent de condiția materială a posesorului mașinii asigurate. Scopul asigurării este ca șoferul nevinovat, implicat în accident, să primească banii aferenți pagubei.

Mai exact, asigurarea RCA oferă acoperire pentru orice vătămare corporală sau pagubă produsă într-un accident rutier, provocat de către posesorul sau utilizatorul de autovehicul pe teritoriul Republicii Moldova.

Datorită IuteCredit acum devine foarte avantajos să cumpărați asigurarea RCA. În doar cinci pași, simpli de urmat pe pagina companiei, vă puteți alege cu RCA în patru rate, iar prima plată va fi de luna viitoare.

Tot ce trebuie să faceți este să solicitați asigurarea completând un formular pe acest https://iute.link/Ihys

Ulterior, veți primi un apel de la consultantul IuteCredit, apoi semnați contractul în aplicația MyIute din oricare punct a Republicii Moldova (e posibil și la distanță). Ulterior, puteți imprima asigurarea sau o puteți ridica de la orice filială IuteCredit.

Totodată, puteți semna noua asigurare RCA acum și să o activați în ziua când expiră asigurarea precedentă.

Este important să cunoașteți că prețul asigurării RCA este reglementat de către Guvern, iar pentru fiecare șofer prețul este calculat individual pe site-ul oficial al CNPF.

Compania de servicii financiare vine cu noutăți bune și pentru șoferii care intenționează să călătorească în afara țării.

Aceeași procedură simplă este atribuită și pentru Cartea Verde, iar la IuteCredit puteți cumpăra Cartea Verde pentru o perioadă de la 15 zile până la un an.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte ale companiei de servicii financiare, accesați https://iutecredit.md/ sau luați legătura cu un operator la numărul de telefon - 022 801 500.