Oficialii Lamborghini menționează că nu vor fi afectați de plecarea de pe piața rusă

De Inna   |  22 Martie, 2022

Distribuie :

Producătorul italian de automobile menționează că va putea compensa cu ușurință pierderile pe care le va suferi după plecarea din Rusia. Conform spuselor directorului general, mașinile care erau pregătite pentru Rusia, pot fi cu ușurință vândute pe alte pieți, odată ce automobile sunt tare solicitate. 

Chiar dacă anul precedent a fost un an record pentru Lamborghini în Rusia, cetățenii au cumpărat doar 200 de unități din 8.405, care au fost realizate pe tot globul. Directorul general a mai adăugat că urmărește desfășurarea evenimentelor în Ucraina, iar în cazul în care nu se vor produce modificări, Lamborghini nu va fi afectat de pierderea clienților ruși. 

Totodată, directorul general a vorbit și despre planurile de viitor ale companiei. Pe parcursul acestui an, producătorul italian va prezenta două versiuni noi pentru Huracan și o versiune îmbunătățită pentru Urus. Iar începând cu anul viitor, Lamborghini va oferi și versiuni hibride ale automobilelor din gamă. Următorul pas va fi prezentarea unui model pur electric.