Pe Copart a fost scos la vânzare un Lamborghini Urus cu doar 850 de dolari!

De Pavel   |  23 Iunie, 2021

Distribuie :

Pe portalul de licitații online Copart, specializat în vânzarea mașinilor implicate în accidente, a apărut un lot foarte curios. Este vorba despre un Lamborghini Ursu grav șifonat, caroseria căruia a fost accidentată din toate părțile. În schimb prețul curent este mai mult decât accesibil, fiind de numai 850 de dolari!

În ce circumstanțe a avut loc accidentul nu se specifică. Anunțul indică o deteriorare totală a vehiculului, fapt confirmat prin imaginile cu SUV-ul italian. Partea din față se prezintă cu bara de protecție ruptă care atârnă, geamurile laterale sunt sparte, portierele îndoiate, iar airbag-urile declanșate. 

În urma accidentului, Lamborghini și-a pierdut și bara de protecție din spate, s-a deteriorat grav suspensia, au fost rupte pragurile laterale și oglinzile retrovizoare. Ce daune înregistrează Urus-ul la capitolul tehnic rămâne a fi un mister. 

Chiar și așa, vehiculul are suficiente piese pentru a fi folosit la dezmembrare, astfel că își va găsi neapărat cumpărătorul. Iar dacă sunteți interesați de acest lot ar trebui să vă grăbiți atât timp cât cea mai curentă ofertă este de numai 850 de dolari!

x
x
x
x
x
x