Peste 250.000 de euro, atât costă noul M8 GC First Edition în Olanda!

De Redactor AE   |  18 Septembrie, 2020

Distribuie :

BMW a spart gura târgului cu debutul primului Seria 8 Gran Coupe, iar versiunea de top acestuia, M8-ul, a întrecut orice așteptări. Se poate spune ferm că e cel mai dorit automobil bavarez al anului 2020. Performanță, eleganță, tehnologii de top și rezerve uriașe pentru tuning, astea fiind doar câteva calități principale ale coupe-ului cu patru uși. 

Însă nu oricine poate avea un M8 GC în garaj. În mare parte, pentru că nu e deloc accesibil. Dar și așa, ”scump” cum e, pentru cei ce nu și-l pot permite, nemții au scos pe piață o versiune și mai piperată. Costul unui exemplar trece de 250.000 de euro și vor fi construite numai 400 de exemplare. Le-au numit First Edition iar un astfel de model au surprins cei de la Gumbal în Olanda, țara de unde se aduc majoritatea mașinilor hybride în Moldova. 

Prețul mașinii expuse în showroom este de 255.472,72 euro! La acești bani mulți în R Moldova și-ar cumpăra 5 apartamente (pentru chirie), saaau, exercițiu imaginar, și-ar alege altă mașină. Și atunci, care ar fi alegerea ta?

x
x
x
x
x
x
x
x
x