Peugeot se pregătește să lanseze un nou concept pur electric

De Inna   |  18 Octombrie, 2022

Distribuie :

În cadrul Salonului Auto de la Paris, constructorul francez a făcut mai multe dezvăluiri. Cei de la Peugeot au anunțat că se pregătesc să lanseze un nou concept electric. Potrivit informațiilor oficiale, noua dezvăluire va avea loc în următoarele săptămâni. 

Numit Inception, noul concept are drept scop anunțarea unei epoci electrice pentru marca franceză. La momentul actual, producătorul fraancez încă nu a publicat încă nicio imagine sugestivă cu noul concept. Ferm este că odată cu lansarea noului automobil, francezii vor reprezenta și o actualizare pentru limbajul de design. 

De asemenea, cei de la Peugeot vor prezenta și noua generație a sistemului digital i-Cockpit. De asemenea Inception va evidenția și o nouă generație a platformei dedicate modelelor electrice. Reamintim că producătorul francez de automobile are intenția de a lansa nu mai puțin de 5 modele electrice noi în următorii doi ani. 

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna