Planifici sa-ți aduci o mașina din SUA? Află cum o poți face cu minime bătăi de cap și cheltuieli.

De AutoExpert   |  27 Iulie, 2020

Distribuie :

CAROMOTO MOLDOVA este reprezentantul oficial al companiei internaționale CAROMOTO LLC cu sediul în Washington prin intermediul căreia aveți posibilitate de a procura autovehicule de la licitațiie Copart, IAAI, Manheim, Adesa, Pipeline etc.

Suntem unicii ce oferim:

  • acces public către licitațiile închise
  • posibilitatea de a licita desinestătător prin excluderea intermediarilor
  • transparență în procesul de licitare și transportare a bunului pînă în Republica Moldova.

Beneficiile de care va bucurați alegînd compania CAROMOTO sunt calitatea și metoda de furnizare a serviciilor, precum și transparența în procesul de licitare a autovehiculelor.

Orice utilizator poate vizualiza loturile de la licitațiile din SUA: Copart, IAAI, Manheim, Adesa, Pipeline, absolut gratuit și fără înregistrare, accesînd www.caromoto.com

 

 

La fel, în mod gratuit, fiecare doritor poate calcula care va fi prețul final al automobilului vămuit și transportat în Chișinău. Calculul este format din plăți fixe care prezintă valoarea bunului  expus la licitațiile din SUA și/sau CANADA și suma calculată rămîne neschimbată pînă la finalizarea tranzacției. În acest sens nu veți fi expuși riscului de a achita comisioane și taxe ascunse. Astfel aveți un calcul exact și definitiv, fară estimări. Mai mult, costul total al bunului licitat, aici în Republica Moldova, cu toate plățile aferente, va fi mai mic decât cel oferit de către alte companii.

Fiecare dintre clienții noștri pot licita independent, urmărind în direct și participa la licitații live - fiind o posibilitate unică în Republica Moldova. Pentru a putea licita și procura un automobil la cele mai avantajoase prețuri, trebuie doar  să contractați - CAROMOTO MOLDOVA, să vă creați un cont și să depuneți un depozit în mărime de 10% (din valoare bunului licitat). Contul dat vă permite inclusiv să urmăriți și procesul de livrare a autovehiculelor achiziționate în conformitate cu 15 parametri diferiți, inclusiv:

  • utilizarea NELIMITATĂ a sistemului AUTOCHECK în mod GRATUIT;
  • asistent online 24/24, unde urmăriți locația autoturismului dvs. (data sosirii și plecării în toate punctele traseului: de la licitația din SUA până în Republica Moldova);
  • vizualizarea fotografiilor și rapoartelor detaliate despre starea tehnică a lotului, precum și toate actele justificative aferente acestuia.

CAROMOTO este o companie internațională (26 de reprezentanțe la nivel mondial) ce oferă costuri minime pentru serviciile de logistică și termen redus de livrare a bunurilor licitate, acestea se datoreaza unui număr mare de loturi achiziționate, utilizarea propriului nostru transport corporativ pentru transportarea bunurilor achiziționate pe teritoriul SUA, Canada; posibilitatea de livrare a bunurilor din 10 porturi din SUA și Canada; cît și utilizarea depozitelor proprii în fiecare dintre cele 10 porturi.

În viitorul apropiat, lansăm pe site-ul nostru oportunitatea de a achiziționa/licita automobile din Coreea de sud, ceea ce va permite clienților noștri să procure automobilele dorite la prețuri și mai atractive.

În momentul de față oferim posibilitatea clienților noștri de a procura automobilul dorit de la licitațiile din Statele Unite și Canada și în credit cu o finanțare de pină la 500.000 lei pe o perioada de 60 de luni.

Contacți managerii noștri pentru a afla mai multe detalii sau vă invităm la o ceașcă de cafea la adresa:

or. Chișinău, str. Mihail Kogălniceanu nr. 19.

+373 79 690 690, +373 79 670 670.

CAROMOTO este dealerul tău oficial la licitațiie din SUA și Canada!