Poliția vine cu detalii privind bătaia de ieri a unui șofer de Porsche și a unui pieton

De Pavel   |  12 Ianuarie, 2021

Distribuie :

În seara de ieri, pe rețelele de socializare a devenit virală o filmare în care era surprins șoferul unui Porsche Cayenne luat la pumni de un pieton, după ce a urcat cu vehiculul pe trotuar, încercând să se deplaseze neregulamentar.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru AutoExpert.md că, incidentul a avut loc în seara de ieri, în jurul orei 19:40, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă din sectorul Botanica, iar în urma incidentului șoferul Porsche-ului și pietonul au fost escortați la IP Botanica unde au scris plângeri unul pe celălalt.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție unde s-a stabilit că între șoferul Porsche-ului, în vârstă de 36 de ani și pietonul de 26 de ani, s-a iscat un conflict care a degenerat într-o bătaie. Tânărul de 26 de ani susține că cearta a pornit din cauza că șoferul s-a deplasat cu Porsche-ul pe trotuar, iar bărbatul de 36 de ani susține că tânărul i-a deteriorat bara din față a automobilului”, susține Stati.

Cazul a fost înregistrat și polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele, iar ulterior va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Șoferul unui Porsche Cayenne a luat la pumni un pieton. Cum credeți de ce?
Nu e chiar ca în vestul sălbatic, dar se pare că nici nu mai avem mult până acolo. Un șofer de Porsche Cayenne Coupe, a luat la bătaie pietonul care i-a făcut o ”remarcă” pentr
AutoExpert