Porsche 911 Carrera RS 2.7, care i-a aparținut lui Paul Walker, se vinde la licitație!

De Inna   |  21 Iulie, 2022

Distribuie :

În colecția lui Paul Walker se regăsește și un Porsche 911 Carrera RS 2.7. În pofida faptului că acesta a fost procurat încă în 2011, este într-o stare impecabilă. 

Modelul constructorului german a fost produs încă în anul 1973, iar bordul indică doar 93.774 km! Sub capotă, automobilul are instalat un motor boxer cu șase cilindri, aspirat natural, care produce 210 CP. Propulsorul termic este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Iar pentru o dinamică mai bună, mașina vine și cu un diferențial cu patinare limitată. 

x
x
x
x
x

Pe interior, a fost restaurat de către cei de la Autobahn Interiors. Se spune că ei au montat și o pereche de scaune de tip scoică, care au fost finisate în tapițerie cu model alb-negru. Restul interiorului rămâne relativ simplist, singura altă adăugire fiind ceasurile VDO.

Apropo, anume acest automobil este însoțit de acte de la FIA și un certificat de autenticitate oferit de Porsche. Acest lucru îi oferă mașinii un plus la valoare. Din păcate, prețul automobilului nu a fost afișat.