Porsche lansează o ediție specială 911 Sport Classic, drept omagiu pentru primele generații 911

De Inna   |  29 Aprilie, 2022

Distribuie :

Porsche aduce un omagiu generațiilor vechi ale modelului 911 și lansează noul 911 Sport Classic. Modelul urmează a fi asamblat doar 1.250 de exemplare. 

Noul model va avea o aripă spate fabricată din plastic ranforsat cu fibră de carbon și cu design inspirat de cea a vechiului 911 RS 2.7 din 1972. Un alt accent important vor fi jantele speciale de 20 și 21 de inch, care fac trimitere la cele folosite de 911 S în 1967. De asemenea, vor fi putea fi observate logourile Porsche Exclusive Manufaktur și Porsche Heritage, dar și stickerele pe portierele laterale, care pot fi comandate cu orice număr între 0 și 99. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Pe interior, de asemenea vor fi regăsite unele elemente speciale, printre care tapițerie cu aspect pepit, logoul Sport Classic pe instrumentarul de bord, praguri inscripționate cu numele modelului și o plăcuță aurie personalizată și poziționată în dreptul pasagerului din dreapta. 

Sub capotă, automobilul va fi dotat cu un propulsor de 3.7 litri volum, cu șase cilindri în linie. În total, motorul dezvoltă 550 CP. Resursele sunt gestionate de o transmisie manuală cu șapte trepte și sunt direcționate către roțile de pe puntea spate.