Primăria anunță despre suspendarea traficului rutier pe câteva străzi din capitală

De Inna   |  5 August, 2022

Distribuie :

În perioada 11 august - 22 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. București, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea și pe str. Lev Tolstoi (pe o singură bandă), tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București. 

Primăria municipiului Chișinău anunță că traficul va fi suspendat din cauza executării lucrărilor de reparație a rețelelor inginerești pe str. București, 2 și Mihai Eminescu, 29. În această ordine de idei, transportul public va fi redirecționat după cum urmează: 

Troleibuzul nr. 17: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzul nr. 28: tur - din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzul nr. 34: din bd. Ștefan ce Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 23: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piața Constantin Negruzzi", bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, va fi suspendat traficul și pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București. Iar în perioada 08 august - 21 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna