Se vinde poate cel mai rulat BMW M5 E34 din lume! Arată impecabil și nu-ți va veni a crede ce parcurs înregistrează

De Pavel   |  15 Iunie, 2021

Distribuie :

Casa de licitații Bring a Trailer, a scos la vânzare un exemplar BMW M5 în caroseria celebră E34, care se prezintă într-o stare impecabilă. Pe tot parcursul vieții sale, sedanul bavarez de performanță a avut un singur stăpân, nu a suferit nici un fel de tuning, a fost deservit doar la dealer oficial și nu a participat în accidente. Unicul lucru care ar putea speria viitorii cumpărători este parcursul de tocmai 246.000 de mile, echivalentul a 396.000 de kilometri!

Actualul și unicul stăpân al acestui BMW M5, a achiziționat sedanul în iunie 1991, înregistrând cu mare atenție orice intervenție la mașină, până în iunie 2018. Cartea de service conține toate informațiile, până chiar și prețurile la benzină din diferite perioade în care era exploatată mașina! Cu ajutorul acestor întregistrări, putem afla istoria detaliată a mașinii până la parcursul de 391.000 de kilometri.

Exemplarul scos la licitație este echipat cu un motor S38B36 cu șase cilindri în linie de 3.5 litri volum, capabil de 315 CP și 360 Nm. Puterea este gestionată de o cutie mecanică cu cinci trepte și transmisă exclusiv către puntea spate.

x
x
x
x

 

Proprietarul pedant a folosit în timpul reparațiilor doar piese de schimb originale și nu a modificat mașina în niciun fel. Jantele au rămas cele instalate din uzină, a fost păstrat setul original de unelte, interiorul taăițat cu piele sură se prezintă într-o stare bună, iar caroseria nu prezintă urme de uzură sau rugină!

Partea inversă a monedei este învechirea morală a agregatelor. Asta deoarece pe parcursul a celor aproape 400 de mii de kilometri parcurși, nici motorul și nici cutia nu au fost revizuite substanțial, iar în ciuda faptului că mașina a fost folosită cel mai des pe autostradă, într-un moment neașteptat ar putea necesita investiții costisitoare.

x
x
x
x
x