Și-a riscat viața izbindu-se într-o Tesla, în speranța de a primi despăgubiri

De Mariana   |  8 Septembrie, 2021

Distribuie :

Un american s-a izbit într-o Tesla cu intenția să primească despăgubiri de la proprietarul autovehiculului. Bărbatul a crezut că este cel mai șiret și va putea în mod ușor să ridice niște bani.

Acesta s-a izbit intenționat într-un automobil Tesla, fără să știe că mașina este echipată din uzină cu camere de bord. Ofițerii poliției veniți la fața locului, au urmărit înregistrarea de pe camerele video ale automobilul și și-au dat seama că acesta din urmă minte.

Numele aventurierului este Arthur Bates Jr. Acesta a sunat la numărul de urgență cu plângere că ar fi fost lovit de o Tesla. Cazul a avut loc într-o benzinărie din orașul Slidell, statul american Louisiana. Când ofițerii poliției au ajuns la locul accidentului, bărbatul de 47 de ani le-a spus că șoferul a fugit, abandonându-l cu leziuni la spate, picior și gât. 

În urma unor acțiuni operative, poliția a reușit să găsească autoturismul Tesla, iar șoferul le-a spus ofițerilor că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului, în timp ce el dădea cu spatele.

Pseudovictima nu știa că automobilul are camere și înregistrează absolut tot ce se întâmplă în jurul mașinii, iar după ce au vizionat imaginile, ofițerii și-au dat seama imediat că bărbatul a minte și l-au arestat pentru a fi cercetat penal pentru declarații false și escrocherie.

Dacă urmărim imaginile video putem vedea că bărbatul se izbește în spatele vehiculului electric, după care cade și țipă. Până la urmă Bates a recunoscut că a făcut-o intenționat.