Și tuningul a devenit altfel! Brabus a crescut autonomia lui Mercedes-AMG EQS

De Inna   |  10 Mai, 2023

Distribuie :

Brabus a pregătit un pachet de tuning pentru noul Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+. Iar în realitatea de astăzi, se pune accent pe alt tip de tuning. După o serie de modificări marca Brabus, autonomia modelului electric a crescut cu 7% față de un model stock. 

Brabus este unicul atelier de tuning care a rămas cu o atitudine pozitivă față de tuningul pentru modelele electrice. Ultimul proiect al germanilor este Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+. 

x
x
x
x
x
x
x

Pentru acest automobil, tunerul a pregătit un pachet aerodinamic cu o serie de elemente de fibră de carbon. Au fost înlocuite și jantele, acum fiind montate Brabus Monoblock M "Platinum Edition" cu o dimensiune de 22 de inch. Mai nou, datorită modulului Brabus SportXtra, suspensia poate fi coborâtă cu 15-20 mm. De asemenea, tunerul afirmă că a fost îmbunătățită și aerodinamica. Din acest motiv a crescut autonomia, tocmai cu 7%. Asta dacă să comparăm cu un automobil în echiparea stock. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Modificări s-au realizat și pe interior, acesta fiind retapițat cu piele cu model diamantat. Tot aici s-au instalat și ornamente vegane, care imită fibra de carbon. Între timp, pernele pentru tetiere au fost îmbrăcate în microfibră Dinamica. Desigur că nu lipsesc și elementele Brabus, care îți dau de înțeles că nu au de a face cu un automobil stock. 

x
x
x
x

Neschimbată a rămas puterea dezvoltată de cele două motoare, care însumează 658 CP și 950 Nm. Sau 761 CP și 1.020 Nm, în cazul pachetului Dynamic Plus, care este opțional. Ce ține de preț, Brabus a stabilit că acest exemplar costă 251.654 de euro, preț care nu include și taxele.