Skoda Enyaq și Enyaq Coupe vor putea fi comandate și în nivelul de echipare Laurin & Klement

De Inna   |  24 Mai, 2023

Distribuie :

Constructorul ceh de automobile anunță că modele electrice Enyaq și Enyaq Coupe vor fi disponibile acum și în echiparea Laurin & Klement. Nivelul de echipare aduce mai multe noutăți, cele mai importante fiind performanță mai mare pentru propulsor și autonomie mărită.

Dacă să vorbim din punct de vedere estetic, noul nivel de echipare aduce grila Crystal Face, iluminată cu 131 de LED-uri, faruri LED Matrix, jante de 20 de inch, tapițerie din piele, scaune cu ventilație și funcție de masaj, dar și embleme L&K.

x
x
x
x
x
x

Pe interior se propune și o interfață grafică nouă pentru sistemul multimedia, dar și un software nou, ME4, care vine cu un sistem de pre-încălzire a bateriei. Cehii afirmă că denumirea comercială odată cu oferirea noului pachet, va deveni Enyaq L&K 85, respectiv Enyaq L&K 86x pentru modelul cu tracțiune integrală. De menționat că indiferent de modelul ales, propulsorul va oferi 285 CP, ceea ce este suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6.7 secunde. 

x
x

Așa cum am menționat și anterior, autonomia a crescut și ea. Acum, modelul Enyaq L&K 85 oferă 570 km, în timp ce versiunea cu tracțiune integrală acoperă maxim 550 km. Un alt plus este că încărcarea a devenit mai rapidă, în acest context repriza 10 - 80% durează 30 de minute.

x
x
x
x
x