Șoferul Audi-ului care a provocat accidentul tragic de pe bd. Ștefan cel Mare, obligat să achite 300 de mii de lei

De Pavel   |  30 Aprilie, 2021

Distribuie :

Șoferul teribilist de la volanul unui Audi S8 care în data de 17 mai 2020 a provocat un accident tragic la intersecția bd. Ștefan cel Mare și str. Ismail, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor patru, a fost obligat de judecătorii Curții de Apel Chișinău să îi achite uneia dintre victime un prejudiciu moral de două ori mai mare decât a stabilit prima instanță, informează tv8.md

Mai exact, șoferul aflat atunci la volan, va trebui să îi achite părții vătămate suma de 300 de mii de lei, nu 150 de mii de lei, așa cum au decis anterior magistrații Judecătoriei Buiucani.

Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel în data de 22 aprilie, anul curent. Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău, format din judecătorii Iurie Iordan, Alexandru Gafton și Elena Cojocari, a admis recursul depus de către Ghenadie Bujniță, succesorul unuia dintre bărbații decedați în tragicul accident, care a cerut dublarea sumei care urmează să îi fie achitată drept prejudiciu moral de către șoferul vinovat de accident.

 

Document by Irina Miron