Șoferul Audi-ului implicat în accidentul cu echipajul INSP, publică propria versiune a celor întâmplate

De Pavel   |  14 Septembrie, 2021

Distribuie :

În dimineața zilei de ieri, 13 septembrie, un echipaj al INSP a nimerit într-un accident, în timp ce se deplasa pentru a inspecta un alt impact rutier. La scurt timp după cele întâmplate, oamenii legii au publicat un comunicat în care au explicat cum s-a produs coliziunea.

Potrivit poliției, de vină s-ar face șoferul unui Audi, care fără să se asigure a virat de pe un drum secundar și nu a cedat trecerea echipajului de patrulare, lovind lateral vehiculul INSP, care a fost proiectată într-un camion Volvo.

Acum, pe un grup auto de pe o rețea de socializare, un internaut care s-a prezentat drept șoferul acelui Audi, a povestit propria versiune a producerii accidentului. Potrivit lui, mașina în care se afla a staționat la linia de oprire pentru a ceda trecerea unui camion, care l-a rândul său aflându-se pe drum principal i-a făcut semn Audi-ului că să treacă el primul.

x
x

 

Atunci când vehiculul și-a început manevra, a fost brusc lovit de mașina echipajului INSP, care potrivit lui se deplasa cu o viteză de 160 km/h (înregistrată de poliție), fără a avea pornit girofarul. Tot aici se menționează că oamenii legii participanți la accident, îndată au demontat camera de bord și au ascuns-o.

Cei din Audi adaugă că, șoferul (ofițerul de poliție) care era la volan nici nu s-a apropiat de ei pentru a întreba dacă se simt bine sau au nevoie de ajutor. Imediat după accident acesta a început să sune pe cineva, iar la scurt timp a fost preluat de ambulanță. 

Un polițist s-a ales cu mai multe traume în urma unui accident, fiind pe drum spre un alt impact rutier!
Un ofițer al INSP s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, care s-a întâmplat în timp ce echipajul se la un alt impact rutier. Totul a avut loc &i
AutoExpert