Șoferul băut al unui BMW a provocat ieri un accident în lanț! Acum va fi cercetat penal

De Pavel   |  5 Mai, 2021

Distribuie :

Șoferul unui BMW va fi cercetat penal, după ce a urcat în stare de ebrietate la volanul BMW-ului său și reușind să provoace un accident în lanț. Impactul a fost înregistrat ieri, 4 aprilie, în jurul orei 21:05, pe str. Uzinelor din sectorul Ciocana.

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că în accident au fost implicate trei automobile: un BMW, un Opel și un Renault, la volanul cărora se aflau șoferi cu vârste cuprinse între 26 și 52 de ani.

Oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul de 50 de ani care se afla la volanul BMW-ului. Acesta se afla în stare de ebrietate vizibilă, însă a refuzat să fie supus testării alcoolscopice.

Respectiv, pe numele său a fost intentat un dosar penal conform aritcolului 264 alin. (3) din Codul Penal, iar dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, acesta riscă să se aleagă cu muncă în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, dar și cu anulare dreptului de a mai conduce.

Pe lângă toate, șoferul s-a ales și cu un proces-verbal pentru comiterea accidentului rutier, cu o amendă de 1.600 de lei și 5 puncte de penalizare.