Știai că AMG a tunat și modelul Mitsubishi Galant? Unul tocmai a fost scos la licitație

De Pavel   |  9 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Casa de licitații online, Collecting Cars a scos la vânzare un Mitsubishi Galant din 1990, modificat de specialiștii atelierului AMG. Da, compania legendară, cunoscută pentru colaborarea cu Mercedes-Benz, a lucrat și cu alte mărci în urmă cu câteva decenii.

De comun cu Mitsubishi, nemții au asamblat 500 de unități Galant, care primeau îmbunătățiri atât estetice, cât și tehnice. Unul dintre aceste exemplare este acum disponibil pentru cumpărare, iar cea mai recentă ofertă, în momentul scrierii articolului este de numai 13.000 de dolari!

x
x
x
x

 

Specialiștii AMG au pregătit 500 de exemplare ale Mitsubishi Galant (E33A) exclusiv pentru piața japoneză. Astfel de berline s-au remarcat printr-un eleron neobișnuit, jante de 15 inch finisate în culoarea caroseriei, precum și embleme de identificare AMG pe barele de protecție și aripile din față, care la prima vedere îți par fake. Interiorul este tapițat cu piele naturală neagră și gri. În salon la fel observăm logo-ul AMG, aplicat pe schimbătorul de viteze și pe volan.

x
x
x

 

În mod firesc modificările tunerilor au afectat și compartimentul tehnic. Astfel, nemții au înlocuit pistoanele, bielele, arborii cu came și au schimbat arcurile supapelor cu unele din titan. După toate lucrările mecanice, specialiștii au resoftat ECU-ul, astfel că unitatea de 2.0 litri volum, aspirată natural a devenit capabilă să dezvolte 170 CP. 

În prezent, unul dintre cele 500 de sedanuri modificate, care se prezintă cu un parcurs de 125.000 de kilometri este situat în Hong Kong. Cu siguranță acesta va deveni o piesă de colecție a unui fan AMG.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna