Toyota dezvăluie prima imagine cu un viitor concept. Va fi prezentat cu ocazia cursei de la Le Mans

De Inna   |  29 Mai, 2023

Distribuie :

Niponii de la Toyota sunt în proces de dezvoltare a unui nou concept, care este inspirat din de prototipul de anduranță al mărcii japoneze. Potrivit oficialilor, conceptul urmează să fie prezentat cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans. 

Divizia de performanță a mărcii japoneze a publicat o imagine cu un viitor concept al modelului de performanță. Din nefericire, imaginea nu este mult prea sugestivă și afișează doar puțin din partea frontală, care este asemănătoare cu prototipurile pentru cursele de anduranță.

Deocamdată, niponii nu au dezvăluit numele pe care îl va purta conceptul, dar nici nu a oferit detalii de ordin tehnic. După cum am menționat anterior, dezvăluirea va avea loc odată cu cursa de 24 de la Le Mans, care se va desfășura în perioada 10-11 iunie. 

Totuși, oficialii Toyota stipulează că noul concept va fi echipat cu tehnologie dezvoltată în lumea motorsportului. Totodată, în cadrul aceluași eveniment, niponii vor demonstra și un exemplar GR Corolla de curse, cu motor termic alimentat cu hidrogen.