Tunerii americani au transformat o Toyota Prius într-o mașină ideală de vânătoare

De Pavel   |  27 Aprilie, 2021

Distribuie :

Atelierul american de tuning Starwood Customs, a făcut publice o serie de imagini cu cel mai recent proiect al său, căruia îi spune ”mașina perfectă pentru vânătoare”, construită la baza unei Toyota Prius. După numeroase intervenții, hatchback-ul nipon se prezintă cu o caroserie serios modificată și elemente de protecție suplimentare.

Modelul hybrid a fost vopsit într-o culoare verde mat pentru a se putea camufla și numit de tuneri Predator Prius. Partea din spate a vehiculului a fost decupată, iar în locul ei aranjate bare de protecție metalice, un compartiment pentru arme și o bancă. Pe acoperiș a fost amenajat un loc special unde vânătorii să-și întindă puștile atunci când urmăresc prada.

În partea din față, tunerii au instalat o bară de protecție din metal cu un troliu electric integrat, iar pe capotă a fost sudată o grilă specială unde și-ar găsi locul prada vânată pentru a fi transportată. Revenind la acoperiș. menționăm prezența unei nișe speciale pentru roata de rezervă și o iluminare suplimentară LED. Totodată mașina a fost echipată cu jante negre încălțate în anvelope de off-road.

Potrivit autorilor proiectului, Prius Predator este o "mașină de vânătoare" ideală, deoarece este echipată cu un sistem de propulsie hybrid care permite hatchback-ului să se deplaseze aproape fără nici un zgomot în timpul vânătorii.  În plus, costul îmbunătățirilor aduse Toyota Prius îi va costa pe potențialii clienți mult mai ieftin decât achiziționarea pickup-urilor clasice sau SUV-urilor.

x
x
x
x
x