Tunerii români au prezentat o bară dedicată modelelor vechi BMW, în stilul noilor Seria 3 și Seria 4

De Pavel   |  25 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Punctul forte a noilor modele BMW în materie de design, este fără îndoială bara față care integrează grila cu nări gigantice. Chiar dacă elementul distinctiv a provocat multe discuții în rândul fanilor mărcii și nu numai, se pare că aceasta începe să-i placă publicului, grație faptului că te face deosebit în trafic.

Ei bine, pentru posesorii modelelor mai vechi BMW, care au apreciat pozitiv noua grilă, atelierul român de tuning KITT, a pregătit o nouă bară care le va oferi mașinilor un aspect modern și actual. Specialiștii companiei declară că bara se potrivește pentru Seria 3 și Seria 4 din generația caroseriilor marcate cu litera F.

Cu toate acestea, românii nu au reușit să repete sută la sută designul noilor modele BMW, de vină se fac farurile care pe noua generație au primit o formă absolut diferită. O altă diferență este și bara situată la mijlocul grilei, care are o grosime diferită.

Pe contul său de Instagram, atelierul KITT Tuning a menționat că noutatea va fi disponibilă pentru a fi comandată în cel mai apropiat timp, astfel că proprietarii vechilor BMW-uri își vor putea împrospăta aspectul mașinilor cu o nouă bară și grilă a radiatorului. 

Cel mai probabil românii se așteaptă la un mare succes în materie de vânzări, însă deocamndată cel mai popular comentariu lăsat sub postarea acestora, este întrebarea ” Pentru ce?”.