Tuning de peste Prut! Iată Dacia Duster perfectă pentru escapade de vară

De Sergiu   |  26 August, 2020

Distribuie :

Acesta e Duster Summer, protototipul perfect pentru deplasări în sânul naturii, fie că e vorba de escaladarea unor pante mai abrupte sau parcurgerea dunelor de nisip. Ca și Dusterul original, versiunea ce a primit acest tratament vine din România.

Specialiștii atelierului AutoK9  au închegat această operă de artă dintr-o mașină avariată, revitalizând-o dar și modificând-o în același timp, utilizând doar piese originale pentru metamorfoză.

Modificările majore s-au axat pe caroserie. Plafonul solid a fost scos, iar pentru a rigidiza structura au fost păstrați stâlpii C, fiind ranforsați cu o bară longitudinală . Transformările precedente au necesitat ca Dusterul să devină un coupé. Nu de alta, dar o decapotabilă veritabilă vine în doar două uși. 

Punctul focal al întregului proiect sunt materialele de calitate superioare, utilizându-se piele de culoare albă pentru interior și o serie de aplicații reminiscente de textura lemnului utilizat pe ambarcațiuni.

N-a fost ieftină conversia - tocmai 30.000 euro a costat! A fost totuși un proiect de suflet, iar banii au fost doar un accesoriu pentru a atinge aceste rezultate. Cum vă pare această abordare a fraților de peste Prut?

x
x
x
x

Sursa: auto-bild.ro

Recomandate:

Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3! - Photo
Noutăți
Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3!

Noile generații BMW M3 și M4 sunt gata de lansare. Despre asta ne-au vorbit pozele teaser și imaginile spion de mai devreme. Și nu le-am văzut doar noi, ci toată planeta, iar reacțiile publicului

Redactor AE
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu