Ultimul exemplar Bugatti Veyron Super Sport produs a fost scos la licitație

De Sergiu   |  5 Iunie, 2021

Distribuie :

În cadrul unei licitații organizată de casa Tom Harley Jr, a fost scos la vânzare ultimul exemplar Veyron Super Sport construit de Bugatti! Suma finală pentru care fanii pot deveni proprietarii acestui obiect de colecție nu a fost însă facută publică, urmând ca aceasta să rămână un soi de ”secret comercial”.

Unitatea în cauză, produsă în 2014, face parte dintr-o serie de doar 48 de exemplare. Exteriorul mașinii este finisat în negru mat, iar interiorul este realizat din tapițerie din piele roșie cu accente din fibră de carbon. Chiar dacă bolizii de factură exclusivistă nu fac parte din categoria de mașini ce prezintă parcursuri enorme, e totuși plăcut să obții o mașină practic nouă - exemplarul este oferit cu un rulaj foarte mic, de doar 2.005 kilometri.

Ultima deservire tehnică a fost realizată recent - la 24 februarie anul curent. La pachet cu hypercarul unic este oferită garanția extinsă de la Bugatti, valabilă până în luna ianuarie 2022. 

Nu e pentru prima dată când acest exemplar este adjudecat în cadrul unei licitații. În 2018, Bonhams a scos la vânzare acest Super Sport cu un parcurs care la acel moment înregistra doar 885 kilometri. 

Fiecare unitate Veyron este dotată cu un motor W16 de 8.0 litri volum cu patru turbocompresoare care dezvoltă 1.200 CP. În anul 2010 un Super Sport similar a înregistrat un record mondial de viteză - 431 km/h.  

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x