Un angajat al INSP a lovit mortal o femeie și a fugit de la locul accidentului! Făptașul a fost reținut pe urme fierbinți

De Pavel   |  14 Ianuarie, 2021

Distribuie :

În această seară, în jurul orei 21:30, oamenii legii au fost anunțați despre producerea unui accident rutier, în care a fost lovit un pieton, pe strada Socoleni din capitală, conducătorul auto părăsind locul comiterii impactului.

Angajații poliției care au venit la fața locului pentru a documenta accidentul au stabilit proprietarul mașinii în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil. La scurt timp, mașina a fost depistată pe strada Podgorenilor, conducătorul auto fiind în mijlocul de transport împreună cu soția sa.

La volanul automobilului personal se afla un angajat al INSP, în vârstă de 25 de ani, care se afla în afara orelor de serviciu.

În urma loviturii, pietonul care traversa strada regulamentar, o femeie de 36 de ani, a decedat.

Polițistul de patrulare, ce se face vinovat de producerea accidentului, urmează să fie testat alcoolscopic și reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

x
x

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE