Un BMW X5 M somat de polițiștii din Germania pentru că era prea SCLIPITOR!

De Pavel   |  18 Octombrie, 2019

Distribuie :

Germania este cunoscută pentru aptul că este patria automobilelor, dar și țara care se laudă cu o autostradă fără limită de viteză. Totodată, autoritățile nemțești sunt destul de severe în privința mașinilor modificate!

Oamenii legii din Dusseldorf au organizat recent o operațiune specială, pentru a detecta vehiculele modificate. Iar unul dintre cele mai interesante cazuri de stopare, implică un BMW X5 M colantat într-o folie aurie, care a fost tras pe dreapta deoarce ”strălucea prea tare”!

Defapt, foliile strălucitoare pentru maşini sunt interzise în Germania, autorităţile declarând că pot provoca un „efect orbitor” ce poate pune în pericol alţi participanți ai traficului.

Totodată, polițiștii, analizând atent acest X5 M, au găsit căvehiculul era echipat cu blocuri optice care nu corespund normelor legale şi cu un sistem de evacuare modificat. Potrivit oamenilor legii, la volan se afla un tânăr de 30 de ani din Kosovo, care a afirmat că nu cunoştea aceste legi stricte din Germania. 

Aminitm că, în anul 2017, un BMW X6 a fost urmărit de trei echipaje de poliție din cauza colantării pe care o avea, polițiștii crezând că acesta este murdar de sânge după ce a lovit pe cineva!

https://autoexpert.md/diverse/trei-echipaje-de-politie-au-urmarit-un-bmw-x6-din-cauza-tuningului-neobisnuit/