Un Lamborghini Murcielago a fost vândut la licitație, iar banii obținuți, vor fi direcționați către armata ucraineană

De Inna   |  4 Aprilie, 2022

Distribuie :

În Cehia s-a desfășurat o licitație caritabilă, unde a fost vândut un Lamborghini Murcielago LP640 Versace Special Edition. Banii alocați din vânzările loturilor, vor fi distribuiți pentru Forțele Armate ale Ucrainei și pentru refugiații din Cehia. 

Automobilul vândut face parte dintr-o ediție specială, Versace Special Edition. Astfel, supercarul este dotat cu un propulsor V12, care dezvoltă 640 CP. Menționăm că acesta a fost produs în anul 2006. 

Ediția specială a fost apreciată cu un preț de 408.000 de dolari. Iar odată ce au fost lansate doar 20 de exemplare, 10 au fost vopsite în nuanța albă și celelalte în negru. Interiorul mașinii este realizat din două culori și piele Nappa, de asemenea are predominante și unele „decorațiuni” Versace. 

După cum am mai spus, automobilul este dotat cu un propulsor termic V12, de 6.5 litri volum ce oferă o capacitate de 640 CP. Motorul este cuplat la o transmisie robotizată cu șase trepte. În aceste condiții, Lamborghini dezvoltă viteza de 100 km/h timp de 3.4 secunde, iar viteza maximă fiind limitată la 340 km/h.