Un multimilionar din India transportă gratuit turiștii pe propriul Rolls-Royce Phantom, poleit cu aur

De Inna   |  1 Martie, 2023

Distribuie :

Un Rolls-Royce Phantom, poleit cu aur, a fost transformat într-un taxi, care transportă turiștii gratuit. La volanul limuzinei de lux este chiar proprietarul acesteea, anume prin acest mod multimilionarul încearcă să atragă cât mai multă lume în orașul său de baștină. 

Pe străzile statului Kerala din India, a fost observat un taxi neobișnuit. Este un Rolls-Royce Phantom, al cărui caroserie a fost poleită cu aur. Astfel, taxiul atrage multă atenție din partea celor din jur. Majoritatea oamenilor fotografiază automobilul, însă nu se folosesc de serviciile acestuia. 

Limuzina de lux aparține unui multimilionar local, Bobbi Chemmanur, care este moștenitorul afacerii de dobândire a aurului. Mai mult, acesta este un antreprenor de succes în domeniul imobiliar și în domeniul sănătății. La momentul actual, averea lui este estimată la peste 100 milioane de dolari. 

Chemmanur a declarat că în mare parte, el transportă pasagerii gratuit. Astfel el atrage cât mai mulți turiști în orașul de baștină, dar își promovează și propriile servicii. Mai mult, antreprenorul a mărturisit că primește o plăcere în plus de la faptul că oferă emoții pozitive celor din jur.