Versiunea PHEV a lui Lamborghini Urus va dezvolta 800 CP!

De Inna   |  25 Mai, 2023

Distribuie :

Cele mai recente informații afirmă că versiunea PHEV a SUV-ului Urus va oferi tocmai 800 CP și va avea un design revizuit. Mai mult, Lamborghini Urus Plug-in Hybrid trebuie să debuteze până la finalul anului curent. 

Despre faptul că Lamborghini Urus trebuie să primească o versiune PHEV, se discută deja de 7 ani. Iată că lansarea acesteea trebuie să se întâmple până la finalul anului curent, în timp ce debutul pe piață este programat pentru anul 2024.

Până la momentul lansării, SUV-ul italian a fost surprins în teste multiple, fiind acoperit cu camuflaj. În pofida acestui fapt, se pot observa modificări la nivelul farurilor și stopurilor, pe care le-au operat italienii. Există probabilitatea să vedem și alte noutăți la capitolul design. 

Momentan, oficialii de la Lamborghini încă nu au vorbit despre sistemul de propulsie al viitorului Urus. Potrivit unor zvonuri, italienii ar urma să preia motorizarea lui Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. Aici vorbim despre un motor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care lucrează alături de o unitate electrică. Prin urmare, viitorul Urus ar putea oferi în jur de 800 CP.