Vezi momentul impactului cu Ferrari LaFerrari, accidentat săptămâna trecută! (VIDEO)

De Redactor AE   |  5 Noiembrie, 2015

Distribuie :

Chiar la începutul săptămânii scriam pe paginile AutoExpert despre un accident "luxos", cu unul dintre puţinele Ferrari LaFerrari din toată lumea. Zic puţine pentru că au fost produse într-o ediţie limitată la numai 499 de unităţi, iar din câte se ştie până acum, cel puţin patru dintre ele au avut de suferit deja în diferite incidente mai puţin plăcute. 

Acum însă, să ne întoarcem la "eroul" nostru din Budapesta, care pe semne că a uitat ce potenţial ascunde hypercarul italian, iar la o mică bruscare a acceleratorului a aruncat maşina în derapaj şi ulterior a pierdut controlul, ajungând proiectat în câteva automobile parcate regulamentar pe dreapta.

Consecinţele accidentului le-aţi putut vedea în pozele publicate în acest articol, însă iată că acum avem şi videoclipul cu momentul impactului supercarului LaFerrari. Ei bine iată şi o dovadă vie a faptului că aceste maşini nu sunt pentru toţi şi fiecare. Ba chiar mai mult de atât, "căluţul cabrat" necesită atenţie maximă şi un nivel de pregătire cu mult peste cel al unui amator de viteze şi senzaţii tari!