Vezi primele schițe cu versiunea de serie a lui Nissan Z

De Pavel   |  15 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Nissan se pregătește de lansarea noului sportcar Z, care va înlocui în gamă modelulcelebru 370Z. Publicația australiană CarExpert, a publicat recent o serie de schițe cu versiunea de serie a modelului, care în mare parte nu se deosebește de prototipul Z Proto.

Z Proto a fost prezentat în toamna anului 2020 și a fost primit călduros de fanii mărcii. În special, vehiculul a fost apreciat pentru faptul că el este conceput într-un stil retro, folosind elemente ale sportcarurilor vechi, cum ar fi 280Z. Se pare că comentariile pozitive ale internauților și-au făcut efectul, astfel că NIssan a decis să nu modifice designul inițial.

Acest lucru îl observăm atunci când privim schițele modelului de serie, unde partea frontală este exact ca cea a lui Z Proto, inclusiv grila dreptunghiulară și forma farurilor. Sportcarul este reprezentat schematic, însă cu o mare probabilitate versiunea finală va rămâne neschimbată și va utiliza anume acest limbaj de design.

Potrivit informațiilor preliminare, viitorul Z va fi echipat cu un motor V6 Bi-turbo de 3.0 litri volum de 405 CP. Acesta va putea fi comandat alături de o transmisie automată sau cu o cutie mecanică cu șase trepte.

x
x
x
x
x