(VIDEO 18+) Vezi momentul în care un pieton este spulberat de un taxi pe strada Alecu Russo din capitală

De Pavel   |  22 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Momentul în care un pieton care traversează strada neregulamentar a fost surprins de o cameră de supraveghere. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al capitalei. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani.

Angajații Secției documentare accidente rutiere au stabilit că automobil Toyota ce aparține unei firme de taxi, condus de șofer în vârstă de 30 de ani, a tamponat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care traversa strada neregulamentar, în afara trecerii de pietoni.

Medicii au întreprins toate măsurile pentru a-i acorda ajutorul medical necesar, însă din păcate, în urma traumelor primite bărbatul a decedat la locul comiterii accidentului rutier. Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțelor.

Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia imaginilor cu momentul impactului. Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE