(VIDEO) Accident între o Toyota și un Duster de poliție în Chișinău. Vezi momentul impactului

De Sergiu   |  27 Aprilie, 2021

Distribuie :

Momentul producerii impactului dintre o mașină de poliție și o Toyota a fost făcut public de către Poliția Capitalei. Accidentul cu implicarea Duster-ului polițienesc a fost înregistrat ieri, 26 aprilie, ora 18:10, la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo din Chișinău.

Potrivit poliției, automobilul de model Dacia, ce aparține SSTCR era condus de șofer de 34 de ani și se deplasa pe str. A.Russo, în misiune de serviciu cu girofarul și semnalul sonor inclus când, în intersecție a fost lovit de un automobil de model Toyota, condus de un șofer de 21 de ani. În rezultatul impactului nimeni nu a avut de suferit.

Poliția declară că șoferul din Toyota a trecut la roșu și nu a cedat trecerea automobilului Dacia. Conducătorul Toyotei, a fost sancționat conform art. 242 alin. (2) Cod Contravențional ce prevede 6 puncte de penalizare și amendă în mărime de 1500 lei.

În ultimele 24 de ore, în orașul Chișinău au fost documentate și înregistrate 62 de accidente rutiere:  61 accidente rutiere soldate doar cu pagube materiale, și un caz în care a avut de pătimit o persoană.