(VIDEO) Audi R8 închiriat, rupt în două, după ce șoferul acestuia a lovit 13 mașini într-o suburbie a Parisului

De Sergiu   |  14 Septembrie, 2020

Distribuie :

Întâmplarea a avut loc în Nanterre, o suburbie a Parisului, săptămâna trecută. Rezultatul acesteia este un Audi R8 Spyder rupt în două și cel puțin 13 alte mașini accidentate. Unele surse susțin că șoferul a fugit de la fața locului. Victime nu au fost înregistrate.

Bolidul a fost închiriat de la o companie locală pentru a fi folosit pentru o ceremonie de căsătorie, alături de un Porsche 911. Până a ajunge în mijlocul drumului, mașina sport s-a proiectat consecutiv într-o serie de mașini pe ambele părți ale drumului, iar motorul V10 a ajuns la câțiva metri distanță și a luat foc. 

În continuare, partea din spate a fost fragmentată în mai multe părți de dimensiuni mici pe carosabil. Unii martori susțin că la volanul bolidului s-au aflat consecutiv mai multe persoane, posibil în stare de ebrietate. 

Anchetatorii sunt în căutarea persoanei ce-a condus automobilul sport pentru realizarea accidentului și părăsirea locului acestuia. Mai mulți proprietari ai mașinilor avariate au înaintat deja plângeri.

Urmările incidentului le puteți vedea în clipul video de mai jos.

 

Recomandate:

(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu