(VIDEO) Hummer H1 și Ford F-450 versus Tesla Model X Performance în exercițiul de tras sfoara

De Pavel   |  22 Februarie, 2021

Distribuie :

Producătorii canalului de YouTube, Nossa Vida USA, a organizat un duel neobișnuit între modelul Tesla X Performance, SUV-ul forțelor armate Hummer H1 și uriașul Ford F-450. Vehiculele diesel s-au luptat cu EV-ul modern în exercițiul de tras sfoara pe iarbă uscată.

Tesla Model X Performance, mizează pe un sistem de propulsie alcătuit din două motoare electrice care oferă un total de 800 cai putere și un cuplu de 1.140 Nm. Mașina electrică este încălțată în jante cu anvelope de stradă cu profil mic având o masă totală de circa 2.5 tone.

Primul care va încerca să-și folosească abilitățile contra EV-ului american este HUmmer H1. Vehiculul folosit în mare parte de armata americană este echipat  cu o unitate V8 turbo-diesel de 6.5 litri volum care dezvoltă 197 CP și 583 Nm. Chiar dacă cedează la capitolul putere, modelul cântărește mai bine de 3 tone și folosește anvelope pentru off-road.

Pickup-ul cu șase roți, Ford F-450 Super Duty, se laudp cu un turbo-diesel V8 Power Stroke de 6.7 litri volum care dezvoltă 482 CP și 1.424 Nm, fiind capabil în aceste condiții să tracteze o remorcă de până la 11 tone!