Viitorul Toyota C-HR va avea un design mai agresiv. Au apărut imagini spion

De Inna   |  31 Mai, 2023

Distribuie :

În rețea au apărut imagini spion cu viitorul Toyota C-HR. Din fotografiile publicate, înțelegem că producătorul va pune accent pe un design mai agresiv, iar în habitaclu se va oferi mai mult spațiu pentru pasageri. 

La mai bine de 7 de la debutul crossoverului nipon, Toyota C-HR se pregătește să intre în cea de-a doua iterație mai târziu în acest an. Cu această ocazie, au apărut și primele imagini spion, în care mașina desigur că este camuflată. 

Partea din față a modelului pare să obțină o grilă frontală mai pronunțată și cum se vede că aceasta va integra farurile anticeață. Iar partea din spate are un difuzor discret montat sub bara din spate, pentru o notă de sportivitate. Tot aici remarcăm și elemente de protecție suplimentare pentru bară. Printre alte noutăți se includ și mânerele integrate în portiere, eleron dublu montat în partea din spate, dar și un design nou al farurilor și al stopurilor. 

Noua generație a lui Toyota C-HR are la bază platforma TNGA-C, iar modelul va fi disponibil, la momentul lansării, cu motoare hibride convenționale și hibride cu încărcare la priză. Există și unele speculații precum că modelul va obține o versiune electrică. Modelul va fi produs în Turcia.