2 secții de înmatriculare a transportului auto se închid! Ce alternative sunt

De Inna   |  15 Mai, 2024

Distribuie :

Agenția Servicii Publice anunță că birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din or. Vulcănești și localitatea Varnița (raionul Anenii Noi) și-au încetat activitatea. Astfel, solicitanții acestor secții de înmatriculare vor fi nevoiți să se adreseze la alte subdiviziuni. 

Potrivit informațiilor oferite de ASP, solicitanții serviciilor de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din or. Vulcănești și localitatea Varnița se pot adresa la următoarele subdiviziuni de competență:

  • pentru solicitanții din or. Vulcănești: Secţia înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto Cahul (str. Prospectul Republicii, 24 G);
  • pentru solicitanții din localitatea Varnița și alte localități din partea stângă a Nistrului: oficiul Anenii Noi de înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto (sat. Ruseni (sediul S.R.L. „Transpremium Test”).

Totodată, solicitanții care au depus actele pentru obținerea unui certificat de înmatriculare sau a unui permis de conducere la subdiviziunile menționate anterior, până pe 4 mai curent, le pot ridica la Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto Cahul – pentru serviciile comandate la Vulcănești și la oficiul din or. Anenii Noi - pentru serviciile comandate în localitatea Varnița.

Te-ar putea interesa și: Fără RCA pe suport de hârtie și fără dovada achitării taxei de drum! Înmatricularea vehiculelor a fost simplificată

ASP precizează că prin această măsură se urmărește scopul optimizării resurselor ASP și îmbunătățirea calității serviciilor prestate.