Mercedes-Benz în formă de maşină de golf a viitorului!

De AutoExpert   |  23 Iulie, 2013

Distribuie :

Austria va reveni în Formula 1 în 2014

Germanii de la Mercedes-Benz par a fi de părerea că maşinuţele de golf din prezent sunt prea normale şi prea plictisitoare, de aceea, au creat un prototip care aduce maşinuţele de golf din viitor în prezent.

Studiul de design e semnat de Centrul Avansat de Design Mercedes-Benz din Carlsbad, California. Printre cele mai evidente trăsături ale proiectului poate fi remarcată lipsa volanului, care a fost înlocuit de un joystick amplasat pe consola care desparte cele două locuri. Astfel, maşinuţa poate fi condusă atât de pasagerul din stânga, cât şi de cel din dreapta.

Maşinuţa Mercedes-Benz pentru golf ne uimeşte şi prin faptul că are două uşi care pot fi demontate, în cazul în care veţi dori ceva mai mult aer sau, să cădeţi din maşină după ce coechipierul va atinge „din greşeală” joystickul de direcţie.

Referitor la capitolul tehnic, Mercedes-Benz a preluat concepţia propulsiei actuale a maşinuţelor de golf – un motor electric alimentat de la o baterie ce poate fi încărcată de la o priză de perete, şi i-a adăugat câteva panouri solare amplasate pe acoperiş, care ar permite jucătorilor de golf să se deplaseze aproape că gratis.

Voi ce spuneţi, stimaţi cititori ai Auto Expert-ului, dacă aţi avea un teren de golf personal, aţi dori să vedeţi asemenea Mercede-Benz-uri în calitate de maşinuţele care vă vor ajuta să ajungeţi dintr-un punct în altul al terenului?