Hamilton spune că poate câştiga toate cursele

De AutoExpert   |  1 August, 2013

Distribuie :

Hamilton spune că poate câştiga toate cursele

Lewis Hamilton a obţinut duminică pe circuitul de la Hungaroring prima victorie de la sosirea la Mercedes, ceea ce l-a motivat să privească cu încredere spre restul sezonului. Prin urmare, pilotul echipei germane de Formula 1 afirma că este capabil să câştige toate cele nouă curse care au mai rămas din acest sezon, însă admite că pneurile vor juca un rol esenţial pentru îndeplinirea obiectivului respectiv.

"Anul trecut nu am simţit că am un monopost cu care să câştig 10 curse, dar în acest an simt că am asemenea monopost. Pneurile vor juca un rol princeps în acest plan, dar sunt absolut sigur în ceea ce priveşte capacităţile acestui monopost. Este grozav. Pare să fie aproape de Red Bull şi Lotus şi consider că ritmul nostru este similar cu al lor. Circuitele care urmează ar trebui să mi se potrivească. Aştept cu nerăbdare a doua jumătate a sezonului, este partea mea preferată.", a declarat Hamilton pentru publicaţia britanică The Independent.

Înlocuitorul lui Shumacher la Mercedes AMG, Lewis Hamilton, mai afirmă şi că monopostul cu care concurează în sezonul curent pentru echipa germană este mai bun chiar şi decât cel cu care a obţinut titlul mondial pentru McLaren în sezonul 2008.