A fost scoasă la vânzare o Toyota Supra cu un parcurs de numai 11 mii de km! Licitația se va încheia peste 7 zile

De Pavel   |  23 Iulie, 2021

Distribuie :

Casa de licitații Bring a Trailer, a scos la vânzare un exemplar al celebrei Toyota Supra Mk4, produs în 1995. Coupe-ul finisat în culoarea roșie confirmă încă odată interesul publicului față de vechiul sportcar nipon, până la sfârșitu licitației au mai rămas 7 zile, iar cea mai recentă ofertă este de tocmai 136.000 de dolari!

Supra A80 despre care vă povestim, se prezintă cu o caroserie vopsită din uzină în culoarea roșie Renaissance Red (3l2), are un plafon detașabil și apărătoare de noroi suplimentare. Jantele de 17 inch sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot SX în dimensiuni 235/45 pe față și 255/40 pe spate, însă vânzătorul subliniază că acestea au o uzură vizibilă și necesită a fi înlocuite.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Scaunele de la interior sunt tapițate cu piele naturală de culoarea fildeșului, a fost păstrat sistemul audio din fabrică cu CD-uri, printre dotări se numără un sistem de Cruise Control, aer condiționat și airbag-uri frontale. Sub capotă se regăsește celebrul motor turbo 2JZ-GTE, capabil de 321 CP și 427 Nm, putere gestionată de o cutie manuală cu șase trepte.

Punctul forte al acestui exemplar este starea sa impecabilă, dat fiind faptul că mașina a parcurs pe tot parcursul vieții sale doar 7.000 de mile (11.265 km)! Astfel, noul stăpân va primi practic un automobil nou, de care se va putea bucura mulți ani în continuare.