A fost scos la vânzare cel mai extrem Jeep din lume! Are șase roți de 40 inch, 750 CP și un preț de $200.000

De Pavel   |  23 Martie, 2021

Distribuie :

Compania americană Apocalypse Manufacturing, specializată în modificarea extremă a SUV-urilor, a prezentat poate cel mai extravagant Jeep din lume, pe care l-a numit Apocalypse Hellfire. Pentru vehiculul uriaș cu șase roți, motor de 750 de cai putere și uși detașabile, americanii cer un preț de 199.900 de dolari SUA.

Cel mai probabil, baza pentru Apocalypse Hellfire a fost pickup-ul Gladiator, din păcate pe site-ul oficial acest lucru nu este menționată această nuanță, din acest motiv putem doar presupune. Pe lângă a treia axă și șase roți cu anvelope de 40 inch, mașina a primit un exterior reproiectat semnificativ, cu panouri de caroserie redesenate și bare de protecție din oțel. 

Printre alte noutăți se numără două troliuri de performanță, cel din față fiind capabil de o forță de tragere de 4.309 kg, iar cel din spate - 5.443 kg! Jeep-ul a fost dotat cu praguri retractabile cu acționare electrică și portiere detașabile. 

Apocalypse Hellfire este pus în mișcare de un motor Hellcat V8 de 6.2 litri volum care dezvoltă 750 de cai putere, fiind cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte. În funcție de modul selectat, tracțiunea poate fi aplicată la patru sau toate cele șase roți ale SUV-ului.

x
x
x
x
x
x