A lovit o minoră pe trecerea de pietoni și a fugit! Părinții copilului cer ajutor pentru a găsi șoferul fugar

De Pavel   |  29 Iulie, 2021

Distribuie :

Încă un accident cauzat de un șofer lipsit de bună-cuviință a fost înregistrat pe data de 27 iulie, în jurul orelor 19:45 - 20:00. Atunci, conducătorul unui Ford Focus de culoare albă, deplasându-se pe strada Muncești, a lovit o minoră chiar pe trecerea de pietoni.

Momentul a fost suprins de o cameră de luat vederi din preajmă. În imagini vedem o dubiță care staționează chiar înaintea trecerii de pietoni și care ar putea fi motivul pentru care șoferul Ford-ului nu a văzut fetița. Însă acest lucru nu poate servi drept justificare!

După ce a lovit pietonul, mașina parchează în parcarea de lângă locul impactului, după care video-ul se întrerupe. Părinții copilului spun că după ce a parcat, șoferul a staționat circa două minute fără a coborî din mașină după care a plecat într-o direcție necunscută. Acest lucru poate fi demonstrat de o altă înregistrare video care la moment se află la poliție.

Părinții minorei cer ajutorul internauților care au fost martori la acest accident, pentru a identifica șoferul fugar, ce nici măcar nu binevoit să se apropie să vadă dacă fetița se simte bine sau are nevoie de ajutor medical. 

Cei care dețin informații pot contacta mama fetiței pe Facebook.