A mers doar 16 km, iar proprietarul nu a reușit să urce la volan. Un Nissan Z a fost avariat imediat după procurare!

De Inna   |  17 Ianuarie, 2023

Distribuie :

În Canada a nimerit în accident un nou Nissan Z 2023. Curios este că proprietarul nici măcar nu a reușit să urce la volanul acestuia, iar mașina în sine a parcurs doar 16 km de la momentul procurării. 

Exemplarul accidentat este primul Nissan Z care a fost livrat în Canada. Proprietarul aștepta cu nerăbdare momentul când automobilul va ajunge în colecția lui, odată ce solicitările sunt numeroase și ești nevoit să aștepți o perioadă îndelungată de timp. 

Din nefericire, proprietarul nu a avut ocazia să primească personalul automobilul, din acest motiv a încredințat momentul mult așteptat pentru altcineva. Anume acel șofer a și accidentat noul sport car. Motivul accidentului ar fi condițiile meteo nefavorabile și lipsa experienței de a conduce un sport car. Șoferul a mărturisit că nu a condus mașini mai puternice decât 120 CP. 

Pe traseul lunecos, Nissan cu peste 400 CP, a derapat de pe traseu și s-a izbit de un obstacol necunoscut. Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Doar că, automobilul a fost accidentat semnificativ. Astfel, au fost deteriorate barele de protecție, aripile și ușile din dreapta. Proprietarul care încă nu a reușit să urce la volan, a decis că va repara automobilul mult așteptat. 

Reamintim că noul Nissan Z a intrat pe linia de asamblare în 2022. Automobilul este dotat cu un propulsor V6 twin-turbo, de 3.0 litri volum, care dezvoltă 405 CP.