Abonamentele oferite de BMW pentru diverse opțiuni sunt disponibile și în România! Află prețurile

De Inna   |  1 Februarie, 2023

Distribuie :

Recent, constructorul bavarez de automobile a anunțat că va vinde diverse abonamente pentru mai multe opțiuni, precum scaune și volan încălzit, faruri adaptive și alte dotări. Acum abonamentele vor fi disponibile și în România. 

La momentul actual, abonamentele au fost deja introduse în Germania, Marea Britanie, Noua Zeelandă și Africa de Sud. Iar în viitorul apropiat, acestea vor fi introduse și în România. 

Astfel, rezidenții din România vor putea procura abonamente pentru următoarele opțiuni: faza lungă inteligentă prin care farul schimbă singur direcţia luminii astfel încât să nu îl orbească pe cel din faţă, încălzire în volan sau în scaun, ori parcarea automată prin care maşina găseşte loc de parcare, dar se şi parchează singură. Încălzirea scaunelor va avea un preț de 16 euro pe lună, 160 pe an, 280 - trei ani sau 380 de euro permanent.

Potrivit mai multor reprezentanți ai domeniului auto, această modalitate este viitorul industriei auto. În special în contextul în care deja mai mulți producători utilizează această tehnică, Tesla fiind în prim plan. Ținem să reamintim că Dacia a tachinat marii producători și oferă clienților din Marea Britanie recipiente cu apă caldă, în loc de abonamente pentru scaune încălzite.