AC Schnitzer prezintă noul lor BMW M8 Competition GC, cu 720CP sub capotă!

De Redactor AE   |  28 August, 2020

Distribuie :

Unul dintre cele mai rapide coupe-uri cu patru uși, a dat ochii cu unul dintre cele mai renumite ateliere de tuning din Germania! Iar astfel a apărut noul AC Schnitzer M8 Competition GranCoupe. 

Echipat cu un motor V8 de 4.4 litri volum ce dezvoltă 625 de cai putere, noul M8 Competition GC este fără îndoială printre cele mai rapide coupe-uri cu patru uși de serie, din lume. Nu zic cel mai rapid, ci doar dintre cele mai rapide, asta pentru că oricând în lumea asta va exista unul și mai și! 

Însă tuningul dus la extrem, taie drastic din confort, plăcerea de a conduce și siguranță, iată de ce AC Schnitzer a decis să-și limiteze creația la numai 720 de cai putere și 850 Nm de cuplu motor. Iar astea sunt singurele cifre legate de performanță, oferite de compania nemțească de tuning. Nici o mențiune despre accelerarea 0-100 km/h sau viteza maximă. 

În schimb știm că mașina rebotezată ACS8 Sport va fi echipată cu jante de 21 de inch, elemente decorative și aerodinamice realizate din fibră de carbon și un set de arcuri sport care să reducă din garda la sol a mașinii cu până la 30mm puntea față și 15 mm puntea spate. 

x
x
x
x
x