Accident grav la Basarabeasca! Două persoane au fost spitalizate, după ce mașina în care se aflau a derapat și s-a inversat

De Pavel   |  13 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Două persoane au fost spitalizate în urma unui accindent în care mașina cu care se deplasau a derapat de pe carosabil și a zburat pe acostament inversându-se. Accidentul rutier s-a produs astăzi, 13 ianuarie, în jurul orei 11.00, în localitatea Sadaclia din raionul Basarabeasca.

La volanul automobilului marca Mazda se afla un tânăr de 23 de ani și încă o persoană. Atât șoferul cât și pasagerul acestuia au fost transportați la Spitalul Raional Hîncești, pentru acordarea ajutorului medical.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului. 

Amintim că, serviciul „InfoTrafic” al INSP recomandă conducătorilor auto să adepteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să folosească luminile de întâlnire, să mărească distanța de siguranță între vehicule și să nu efectueze manevre periculoase în trafic. 

   

  Recomandate:

  Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
  Sociale
  Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

  Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

  Redactor AE