Accident la Mereni! O persoană a fost grav rănită după ce mașina în care se afla a fost lovită de TREN

De Pavel   |  24 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Un accident feroviar a fost înregistrat în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi. O mașină în care se afla un bărbat de 62 de ani și soția lui de 48 de ani, a fost lovită violent de o locomotivă. Ambii au ajuns la spital.

Impactul a avut loc ieri, 23 noiembrie, aproximativ la ora 20:50, la trecerea la nivel cu calea ferată a localității Mereni din raionul Anenii Noi. În accident a fost implicat un Opel Astra, care a fost tamponat de trenul de manevră ce se deplasa din direcția orașului Anenii Noi spre Chișinău.

La fața locului au venit poliția, ambulanța, dar și pompierii. Salvatorii au descarcerat victimele dintre fiarele mașinii, iar ulterior, șoferul și soția lui au fost duși la spital. Între timp forțele de ordine au stabilit o versiune preliminară a celor întâmplate, în care se spune că automobilistul ar fi încercat să treacă peste calea ferată fără a se asigura, chiar în momentul în care de trecere se apropia o locomotivă de manevră.

x
x
x

 

Preliminar, cel mai mult a avut de suferit în urma impactului pasagera din automobile, de 48 de ani. Aceasta a fost internată în spitalul din Anenii Noi. Alte circumstanțe se stabilesc.

Sursa video: echipa.md