Accident teribil la Gura Galbenă! Pozele vorbesc de la sine

De Redactor AE   |  16 August, 2019

Distribuie :

Știrea se updatează. Pozele au fost recent postate în grupul de Facebook GBM.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele și cauza accidentului. Poliția nu a ajuns încă la fața locului, ori cel puțin lipsesc din peisaj. În urma accidentului, vehiculul de mare tonaj GAZ-53 se pare că a avut de suferit cel mai mult. Asta deoarece foarte multe din aceste mașini, care totuși se încumetă să obțină avizul de revizie tehnică, sunt de fapt putrede și prezintă un pericol real pentru participanții la trafic și pentru cei care urcă la volan.

Nici Peugeot-ul nu îl poți numi chiar mașina reparabilă. Ambele airbag-uri au fost activate ceea ce vorbește despre prezența a cel puțin un pasager în autovehicul.

Din ce puteți vedea deja s-au format ambuteiaje și se pare că zona va fi blocată încă mult timp. Vom reveni pe măsură ce avem mai multe noutăți.

UPD: Conform unor mărturii, a decedat șoferul vehiculului cu cisternă. Acesta a pierdut controlul după ce lichidul transportat (lapte) a dezechilibrat camionul și astfel ar fi ieșit pe contrasens. Ceilalți pasageri din Peugeout au fost transportați în stare gravă la spital.